Hoe goed is jouw interne communicatie?
Doe de test.

Over ons

Hi there! Wij zijn de tribe achter HiTribe. Een samenwerking tussen advieskantoor Van Havermaet en marketingbureau Expliciet. Elk vanuit onze eigen expertise kregen we steeds meer vragen van bedrijven hoe ze het juiste talent konden vinden en bij zich houden. Dé twee grote uitdagingen binnen elke HR-afdeling.

Het antwoord? Een goede interne communicatie.

Interne communicatie verbeteren en makkelijker maken

Toch is net de interne communicatie in heel wat ondernemingen een pijnpunt. Niet omdat de wil er niet is om er iets van te maken. Wél omdat de juiste tools er niet zijn. Of omdat die moeilijk te gebruiken zijn, door HR zelf én je medewerkers. En zo mis je je doel.

Het is onze missie om jouw interne communicatie beter én makkelijker te maken.

Want een goede interne communicatie is cruciaal om uit te groeien tot een topwerkgever. En een sterke werkgever zijn, betekent een hoge betrokkenheid onder collega’s en dus een lager verloop.

Daarom ontwikkelden we het sociaal intranet HiTribe.

HiTribe combineert het gebruiksgemak van een desktopversie met de voordelen van een mobiele app. Op die manier ga je volop voor een all-inclusive beleid op de werkvloer. En bereik je alle collega’s, ongeacht waar ze zich bevinden. Zo blijft iedereen op de hoogte. En gaan al de inspanningen die jij levert eindelijk optimaal renderen.

Verhoog de betrokkenheid onder je collega’s, verlaag het verloop en sla de war for talent definitief KO.

Simpel én
betaalbaar

Ook onze pricing is eenvoudig. Je betaalt een vast bedrag per jaar. Geen administratieve rompslomp ifv de gebruikers per maand maar duidelijkheid over de hele lijn. Zo kun je perfect je budget voor interne communicatie op jaarbasis begroten.

Bedrijven die HiTribe gebruiken:

Basic

Gratis
Start gratis met HiTRIBE
bij minder dan
5 gebruikers

Business

€6 €3/user excl. BTW
Ontvang 50% korting
in het eerste jaar
Voor een bedrijf
< 500 gebruikers

Corporate

Bedrijf met meer dan
500 gebruikers?
We bezorgen graag
een voorstel op maat

”Met HiTribe verzamelen we alles op één platform. En kunnen we ook het engagement meten.”

- VERONIQUE HOUBEN -

”DE IDEALE TOOL OM INTERNE COMMUNICATIE TE VERBETEREN“

- JAN MAURISSEN, VAN HAVERMAET -

100% betrokken,
via 1 duidelijk platform

HiTribe bevordert een goede informatiedoorstroom, versterkt je bedrijfscultuur en creëert een hechte community. Dé basis voor betrokken medewerkers. En nog meer goed nieuws: HiTribe is even makkelijk te beheren als te gebruiken. Al je interne communicatie regel jij nu makkelijk vanaf één centraal platform. En ontvangt iedereen eenvoudig via mobiel én desktop.

Vector Smart Object3
Sint-truidersteenweg 142
3500 Hasselt

0468/16 13 23

hello@hitribe.com

Vraag demo