We4People komt bij de Tribe

03 oktober 2019

Met We4People verwelkomen we ons eerste Nederlandse bedrijf bij de Tribe. Zij zetten HiTribe in om de communicatie met hun externe consultants te verbeteren.

We4people is een detacheringsbedrijf in Maastricht, en is actief in Nederlands Limburg. Ze focussen op werving, selectie, bemiddeling en detachering van financieel en ICT-personeel vanaf hogere school niveau. Dus als jouw bedrijf nog ondersteuning kan gebruiken in het financieel of ICT-departement: neem een kijkje op hun website.

“We4People heeft een groeiende groep enthousiaste consultants in dienst, die wij detacheren bij relaties in allerlei branches”, vertelt office manager en recruiter Mireille de Jong.

“Daarnaast bemiddelen wij voor enkele gespecialiseerde ZZP’ers met wie wij nauw samenwerken. En zijn wij continu op zoek naar gemotiveerd, hoogopgeleid financieel en ICT-talent.”

“Externe consultant nauwer betrekken”

En hoe gaat HiTribe bijdragen aan die missie?

Mireille: “We zochten al langer naar een handige en easy to use tool om intern te communiceren. De uitdaging voor ons is om onze externe consultants te bereiken. Want ook al werken zij op locatie: wij willen dat ze zich een deel van de We4People-tribe voelen!”

“HiTRiBE zit ook met nog heel wat andere nieuwe ideeën, we kijken uit om nog meer leuke features te ontdekken.”

Simpel én
betaalbaar

Ook onze pricing is eenvoudig. Je betaalt een vast bedrag per jaar. Geen administratieve rompslomp ifv de gebruikers per maand maar duidelijkheid over de hele lijn. Zo kun je perfect je budget voor interne communicatie op jaarbasis begroten.

Bedrijven die HiTribe gebruiken:

Basic

Gratis
Start gratis met HiTRIBE
bij minder dan
5 gebruikers

Business

€6 €3/user excl. BTW
Ontvang 50% korting
in het eerste jaar
Voor een bedrijf
< 500 gebruikers

Corporate

Bedrijf met meer dan
500 gebruikers?
We bezorgen graag
een voorstel op maat

”Met HiTribe verzamelen we alles op één platform. En kunnen we ook het engagement meten.”

- VERONIQUE HOUBEN -

”DE IDEALE TOOL OM INTERNE COMMUNICATIE TE VERBETEREN“

- JAN MAURISSEN, VAN HAVERMAET -

100% betrokken,
via 1 duidelijk platform

HiTribe bevordert een goede informatiedoorstroom, versterkt je bedrijfscultuur en creëert een hechte community. Dé basis voor betrokken medewerkers. En nog meer goed nieuws: HiTribe is even makkelijk te beheren als te gebruiken. Al je interne communicatie regel jij nu makkelijk vanaf één centraal platform. En ontvangt iedereen eenvoudig via mobiel én desktop.

Vector Smart Object3
Sint-truidersteenweg 142
3500 Hasselt

0468/16 13 23

hello@hitribe.com

Vraag demo